Kdo dorazil v sobotu na fotbal do Nemanic, ten se mnou bude nejspíš souhlasit, že to bylo utkání dvou naprosto odlišných poločasů. Zatímco v prvním naši borci soupeře z V. Brodu jasně převálcovali, ve druhém se hrálo v podstatě velmi vyrovnané utkání.
Tlak, který si naši vytvořili od prvních minut, dokázal přetavit v gól až ve 30. minutě Remta po krásné uličce Aleše Motla(1:0). Ve 35. minutě šel Kubát z levé strany na gólmana Krotkého a ten vytáhl skvělí zákrok. Ve 43. minutě centruje zprava Křiváček a po odrazu se míč dostává ke Stanislavu Dubskému st. a ten dává na 2:0. Pikantní na tom je, že to bylo Standovo první utkání po delší pauze, zaviněné zraněním. Po výměně stran(46.min) dává krásnou přihrávku Remta Holzeplovi a ten dává na 3:0. V 55.minutě rozhodčí nepochopitelně přehlíží penaltoví faul na Stanislava Dubského.V 65. minutě dává soupeř po ojedinělé střele na 3:1. Na střeli na branku jsme vyhráli 7:1.
Sestava domácích: Černý Jaroslav, Křiváček Jan, Kubát Lukáš, Holzepl Karel, Dubský Stanislav st., Motl Aleš, Nevosad Jakub, Remta Michal(K), Strnad Martin, Bárta Michal, Dubský Stanislav ml.
Na lavičce domácích: Bláha Kamil, Hucek Jiří, Kasper Tomáš, Böhm Petr, Láník Jan
Sestava hostí: Krotký Jan, Pham David, Bäuml Robert, Hulič Robert, Dibďák Tomáš, Rapčan Lukáš(K), Syrovátka Vít, Bartoň Richard, Gondek Jiří, Fatura František, Sosna Marek